Auto Westland - Tel: 0174 - 29 30 10
Willem III straat 15 |  2291 TL Wateringen

Moneyback Actie Profile Tyrecenter Westland

 

Moneyback Actie

Ook dit jaar kunt u weer uw factuurbedrag terugwinnen bij Profile Tyrecenter Westland. Deze actie wordt nationaal door Profile Tyrecenter met succes voor het vierde jaar gehouden. 

Ook leaserijders kunnen aan deze actie meedoen en kunnen maandelijks kans maken op een Nationale Dinercheque ter waarde van maarliefst € 150,-.

Vraag in de periode van 1 januari t/m 31 december 2012 om de Money Back actiekaart wanneer u uw auto komt ophalen en hier vindt u alle gegevens om mee te doen. Verder kunt u alles rustig nalezen op www.profile.nl/moneyback.

Maandprijs:
Particulier / Zakelijk: Uw factuurbedrag terug
Leaserijder: Nationale DinerCheque t.w.v. € 150,-

Elke maand kans op factuurbedrag terug:
• Inschrijving alleen op het internet mogelijk
• Twee winnaars per maand (particulier/lease*)

* Leaserijders krijgen een Nationale DinerCheque t.w.v. € 150,-, te besteden bij vele toprestaurants in Nederland.

DEELNAME:
Op de eerste dag van iedere volgende maand binnen de actieperiode wordt de actie afgesloten. Wel wordt de klant in de gelegenheid gesteld tot 1 week na verloop van de maand in te schrijven voor de prijs. Hieruit zullen 2 winnaars uit de geregistreerde worden getrokken. Zodra de winnaar bekend is, wordt deze persoonlijk benaderd en wordt er een feestelijke overhandiging van de prijs ingepland op de betreffende vestiging.

Doe mee zodat wij ook u uw factuurbedrag mogen teruggeven. Net zoals wij dat bij Dhr. Koudijzer mochten doen. Dit kunt u nalezen op onze nieuwspagina.

 

De moneyback-actie is van toepassing op berijders van personenenauto’s / bestelauto’s of caravan, niet voor vrachtwagens, grondverzet, landbouw en overige bedrijfsvoertuigen.

   © 2014 Auto Remotion, BV.